top of page

 Audit

Consolidează-ți Afacerea pe o Fundație Solidă

Verifică-i nivelul de securitate

Cu experți de top

Servicii de testare și audit, având ca scop identificarea riscurilor, evaluarea eficacității măsurilor de securitate a organizației și a conformității cu legislația și cu anumite standarde.

O organizatie de succes isi aliniaza toate componentele pentru atingerea obiectivelor de afaceri.

Lucrati cu noi integrat si continuu, ca sa va coordonam toate resursele inspre atingerea acestor obiective cu o abordare planificata de management al incertutidinii.

Implementati masuri adecvate de securitate tehnica si organizatorica care vor reduce riscurile la valori acceptabile. 

Beneficii

Serviciile de audit oferite de Sectio Aurea aduc multiple beneficii organizației tale, printre care:

Portofoliu: servicii de audit

Metodologia folosită pentru auditul de securitate

Metodologia de audit a Sectio Aurea se bazează pe cele mai riguroase standarde internaționale, asigurând o evaluare exhaustivă și eficientă a securității informațiilor. Printre acestea se numără:

Alegând Sectio Aurea, beneficiezi de o metodologie de audit de înaltă calitate, care nu doar identifică vulnerabilitățile, dar și propune soluții concrete pentru îmbunătățirea continuă a securității informațiilor.

Fazele de lucru pentru desfășurarea procesului de evaluare

1. Inițierea proiectului de audit

4. Elaborarea raportului de audit

2. Planificarea activităților de audit

5. Livrarea raportului de audit

3. Executarea activităților de audit

6. Finalizarea proiectului de audit

Echipa de audit

Echipa Sectio Aurea este formată din profesioniști cu capabilități tehnice avansate și certificări recunoscute în domeniul auditului de securitate.
Aceștia au cunoștințe aprofundate despre legislația română sau europeana aplicabilă auditului și îndeplinesc, ba chiar depășesc, cerințele minime legale pentru furnizorii acreditați de servicii de audit de securitate.

Punctele forte ale echipei noastre

Prin alegerea Sectio Aurea, beneficiați de o echipă dedicată și experimentată, pregătită să asigure un audit de securitate de înaltă calitate, adaptat nevoilor specifice ale organizației dumneavoastră.

Ne-am specializat în identificarea vulnerabilităților, reducerea riscurilor și crearea de programe de securitate care asigură condițiile necesare pentru dezvoltarea pe termen lung a companiei.

 

Specialiștii Sectio Area dețin expertiză avansată în următoarele domenii:

  • Analiza amenințărilor și a vulnerabilităților existente/potențiale: Identificăm și evaluăm atât amenințările actuale, cât și pe cele potențiale, asigurând o protecție proactivă a infrastructurii IT.

  • Evaluarea riscurilor și a impactului de business: Realizăm evaluări detaliate ale riscurilor și analizăm impactul acestora asupra afacerii, oferind soluții adaptate pentru minimizarea riscurilor.

  • Consultanță pentru asigurarea confidențialității, integrității și disponibilității informațiilor: Oferim consultanță specializată pentru protejarea datelor, garantând confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea informațiilor critice.

  • Implementarea soluțiilor necesare pentru un nivel optim de securitate: Dezvoltăm și implementăm soluții de securitate care asigură un mediu de business sănătos și durabil.

 

Prin colaborarea cu Sectio Aurea , compania dumneavoastră beneficiază de soluții personalizate și de o abordare strategică pentru a menține un nivel optim de securitate pe termen lung.

Unicitate. De ce sa lucrezi cu noi?

Metoda temeinica

Avem un standard foarte ridicat de calitate al activitatii de audit.

Echipa de audit Sectio Aurea a primit laude si recomandari pentru atentia de care a dat dovada in misiunile de audit

Relevanta

Echipa de auditori, condusa de fondator, este foarte specializata in implementarea cerintelor legii NIS, dar si in operarea efectiva a managementul IT si a securitatii in diverse organizatii. 
Cand auditam, o facem avizat. 

Nivelul de maturitate

Avem oameni cu experienta in domeniu, intelegem businessul IT si intelegem contextul. 

Implicam numai auditori experimentati. 

Calitatea

Pentru ca suntem foarte experimentati si stim sa eplicam faptic neconformarile cu cerintele Legii, o mare parte din clientii pe care i-am auditat ne-au ales ca si consultanti in materie de implementare a cerintelor NIS. 

DSC03918.jpg

Descoperă cheia succesului în securitatea cibernetică cu o sesiune one-to-one exclusivă alături de Mădălin Bratu, mintea inovatoare din spatele Sectio Aurea.

Cu o experiență remarcabilă de 20 de ani în IT și un parcurs profesional impresionant, Mădălin este consultantul de elită pe care orice lider în domeniu și-l dorește alături.

Profitați de oportunitatea unică de a vă îmbogăți cunoștințele și de a vă securiza afacerea într-un mod personalizat și eficient.

Planificați acum întâlnirea dvs. cu Mădălin Bratu și deblocați accesul la soluții de securitate cibernetică la cel mai înalt nivel cat si la o echipa de experti top tier in securitatea cibernetica

bottom of page