top of page

Fondator

In spatele unei idei se află o minte.

Deasupra unei echipe stă o viziune.

In fața ta se află un om. Să ne cunoaștem.

DSC03918.jpg

Despre Mine - Madalin Bratu

Bun venit! Sunt Madalin Bratu, fondatorul Sectio Aurea, cu o experiență profesională de 20 de ani în domeniul IT.

Experiența mea acoperă o gamă largă de domenii, de la securitatea cibernetică și gestionarea serviciilor IT la gestionarea proceselor, întreținerea hardware și software, și consultanță avansată în guvernanța securității informației.

Am petrecut o decadă lucrând la IBM, unde am contribuit la unele dintre cele mai sofisticate proiecte de servicii din Europa Centrală și de Est.

 

Am avut un rol cheie ca Manager Global de Portofoliu pentru Servicii de Securitate Cibernetică la Atos - Eviden, una dintre cele mai importante multinaționale din domeniul securității cibernetice, gestionând proiecte globale de securitate cibernetică în domenii precum gestionarea identității și securitatea în cloud.

Experiența mea include, de asemenea, contribuții valoroase la companii locale, cum ar fi Safetech Innovations, una dintre cele mai dinamice firme românești de securitate cibernetică.

In 2024 am decis sa imi recunosc competentele in audit si advisory, asa ca here it goes:

CISA – Certified Information Systems Auditor, ISACA
CISM - Certified Information Security Manager, ISACA
CRISC - Certified in Risk and Information Systems Control, ISACA
Auditor Securitate Cibernetica, IDASC QC-10AF27, DNSC
 

Si mai continui. 

Prin Sectio Aurea, ofer servicii unice, flexibile și relevante. Modelul nostru de afacere, rafinat timp de aproape 5 ani, se bazează pe un concept inovator - cel al microserviciilor.

Sunt însoțit de o echipă selectată cu grijă de experți și voci autorizate în domeniul securității cibernetice (CISOs, DPOs, CIOs, arhitecți), cu care am construit o relație profesională sănătoasă pe parcursul proiectelor de succes.

Această relație a condus la optimizarea unei metode inovatoare de livrare (microservicii în audit și consultanță).

Acești experți sunt implicați dinamic în rezolvarea provocărilor cu care vă confruntați, asigurând soluții personalizate și de înaltă calitate.

Valori si "Treats"

Sinceritatea.

Nu mint oamenii cu care interacționez. 
Orice propoziție, idee, concept, mă definesc, cred in ele.

Este un principiu de viață de la care nu pot devia.

Am un stil direct de comunicare, si franchețea mi-a dăunat pe termen scurt, mai ales in mediile foarte politizate.
Dar pe termen lung am avut de câștigat prieteni adevarati si parteneri de business si clienți, care mă apreciază, indiferent unde ajung.   

Seriozitatea.

Sunt in tip care se tine de cuvânt.

Deasemenea, imi tratez fiecare job sau contract ca pe o noua misiune.

Perseverența.

Sunt un om foarte încăpățînat. De foarte putine ori mă las bătut.  

Daca nu iese, fac pivoting. 

Si, chiar dacă știu că o idee nu își are timingul corect sau mediul propice, o parchez și aștept momentul oportun.

Dar până atunci, o cizelez, o adaptez. Am in paralel minim 10 idei in diverse stadii de maturitate. Si mă stăpânesc cu greu să nu imi vină altele.  

Imaginatia & creativitatea.

Îmi vin foarte multe idei când întâmpin probleme de business sau personale si, de aceea, cred ca meseria de sales (pe care am avut-o pana acum) mi-a plăcut.

Încerc să înțeleg cat mai mult din situația unei persoane si încerc cat mai mult să ma pun in locul ei. Și apoi vin cu idei.     

Jovialitatea si comunicarea.

Paradoxal, sunt un Peste sociabil. Sunt un om de echipă și nu de multe ori decizii importante in cariera au fost luate după posibilitatea de a face echipa si de simți bine in ea. 

DSC03887.jpg

Descoperă cheia succesului în securitatea cibernetică cu o sesiune one-to-one exclusivă alături de Mădălin Bratu, mintea inovatoare din spatele Sectio Aurea.

Cu o experiență remarcabilă de 20 de ani în IT și un parcurs profesional impresionant, Mădălin este consultantul de elită pe care orice lider în domeniu și-l dorește alături.

Profitați de oportunitatea unică de a vă îmbogăți cunoștințele și de a vă securiza afacerea într-un mod personalizat și eficient.

Planificați acum întâlnirea dvs. cu Mădălin Bratu și deblocați accesul la soluții de securitate cibernetică la cel mai înalt nivel cat si la o echipa de experti top tier in securitatea cibernetica

bottom of page