top of page

Servicii tehnologice

Servicii profesionale pentru crearea unei arhitecturi coerente de securitate

Cu experti de top

La Sectio Aurea, ne dedicăm oferirii de servicii superioare în domeniul integrării sistemelor de securitate, punând la dispoziție soluții personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale afacerii dvs.

Noi transformăm complexitatea în simplitate, garantând o soluție unitară și eficientă care îndeplinește obiectivele dvs. strategice.

Ce vă oferim:

  • Analiză și Design Personalizat: Începem cu o înțelegere profundă a nevoilor și obiectivelor dvs., urmată de identificarea provocărilor și riscurilor specifice proiectului. Această etapă culminează cu proiectarea unei arhitecturi integrate și crearea unui plan detaliat pentru a asigura o integrare fără cusur a tuturor componentelor și subsistemelor.

  • Implementare Eficientă: Odată ce designul este stabilit, ne ocupăm de livrarea și instalarea produselor, urmate de configurare, testare și optimizare, pentru a asigura că sistemul integrat funcționează la capacitate maximă. Oferim, de asemenea, instruire completă pentru administratorii de sistem, asigurându-vă că echipa dvs. este pregătită să gestioneze noua soluție eficient.

  • Suport și Întreținere: După implementare, suntem aici pentru a vă oferi asistență tehnică și servicii de întreținere, asigurând funcționarea optimă și continuă a sistemului, astfel încât afacerea dvs. să se poată concentra pe ceea ce face mai bine.

Alegând Sectio Aurea ca partener pentru integrarea sistemelor de securitate cibernetica, beneficiați de:

  • Expertiză consolidată: Profitând de ani de experiență și cunoștințe aprofundate in exploatarea in productie a sistemelor implementate, vă garantăm soluții de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor dvs.

  • Risc minimizat: Prin abordarea noastră detaliată, eliminăm incertitudinile și riscurile, asigurându-vă un proiect realizat fără probleme.

  • Soluții personalizate: Fiecare afacere este unică, motiv pentru care oferim soluții care se potrivesc perfect cerințelor specifice ale companiei dvs.

  • Scalabilitate și Flexibilitate: Sistemele noastre sunt proiectate să crească odată cu afacerea dvs., oferind flexibilitatea necesară adaptării la schimbările viitoare.

  • Suport continuu: Dedicația noastră pentru succesul dvs. nu se oprește la implementare. Oferim suport post-implementare pentru a asigura performanța și satisfacția continuă.

La Sectio Aurea, excelența în integrarea sistemelor de securitate este în centrul a ceea ce facem. Fiecare serviciu oferit este gândit să aducă valoare adăugată și securitate sporită organizației dumneavoastră.

Iată o privire de ansamblu asupra modului în care vă putem asista: 

Cum ajutam efectiv?

Augnementam dinamic capabilitatile de cybersecurity in urmatoarele Directii:

Proiectare Avansată

Procesul nostru de proiectare este meticulos și cuprinzător, începând cu colectarea și analiza cerințelor, până la dezvoltarea și testarea soluțiilor optimizate. Adoptăm principiul "security by design", integrând securitatea la fiecare etapă a ciclului de viață al dezvoltării sistemelor IT. Această abordare proactivă asigură că sistemele dumneavoastră sunt nu doar eficiente, ci și reziliente în fața amenințărilor de securitate.

Implementare Eficientă

Echipa noastră specializată în implementare se asigură că soluțiile de securitate IT sunt instalate și configurate corect în infrastructura dumneavoastră. Ne ocupăm de toate etapele necesare, de la planificare la testarea și validarea sistemului, asigurând o tranziție netedă spre noile soluții și minimizarea întreruperilor operaționale.

Management de Proiect

Aplicăm cele mai bune practici și metodologii de management de proiect pentru a asigura livrarea la timp, în buget și conform cerințelor de calitate ale proiectelor IT. Abilitățile noastre de planificare, execuție și monitorizare garantează că obiectivele de afaceri ale clienților noștri sunt îndeplinite eficient.

Asistență Tehnică și Service

Oferim un suport tehnic complet, care acoperă întreținerea preventivă, actualizările software și asistența pentru administratorii de sistem. Parteneriatul cu Sectio Aurea înseamnă că puteți conta pe sisteme IT fiabile și securizate, gata să susțină operațiunile critice ale afacerii dumneavoastră.

Instruire Specializată

Punem la dispoziție programe de instruire pentru a asigura că echipa dumneavoastră este bine pregătită să utilizeze și să administreze noile soluții de securitate. Aceste sesiuni de formare sunt personalizate pentru a acoperi aspecte esențiale, de la instalare și configurare, până la monitorizare, management și cele mai bune practici.

Consultanță Optimizare 

Serviciile noastre de consultanță sunt concepute pentru a îmbunătăți eficiența, performanța și fiabilitatea soluțiilor implementate. Lucrăm îndeaproape cu Dumneavoastra pentru a identifica și implementa optimizări care conduc la o mai bună productivitate, securitate îmbunătățită și costuri reduse.

Unicitate. De ce sa lucrezi cu noi?

Metoda temeinica

Avem un standard foarte ridicat de calitate al serviciilor.

Avem in echipa oameni maturi, care au implementat solutii in cele mai complexe medii enterprise. 

Tehnologii inovatoare

Furnizam servicii de valoare adaugata pentru tehnologii cu grad inalt de inovatie, cu modalitati moderne de consum (SAAS). 

Nu ne ocupam de zone pentru care exista competente in spatiul local si aveti multiple optiuni. 

Modelul de servicii

Aducem expertiză de top la îndemâna dumneavoastră printr-un model de afaceri inovator – cel al microserviciilor.

Microserviciile înseamnă că echipa noastră vă va asista „la cerere”, integrată în Sectio Aurea, doar pentru aspectele de „mare finețe”. Vom ghida echipa dumneavoastră cu consultanță adaptată nevoilor dumneavoastră. În loc să vă împovărați bugetele cu angajați costisitori, vă oferim acces flexibil și integrat la specialiști de elită, altfel inaccesibili, la o fracțiune din costuri.

Metoda de livrare este una de succes, si avem multe referinte de la clienții din romania si afara.

Ce facem?

Portofoliu: Solutii de securitate cibernetică

Asiguram servicii, pentru o selectie de capabilitati technologice de cybersecurity. 

Acoperim in acest serviciu numai zonele cele mai inovative ale fiecarei familii de solutii de securitate, pentru care este nevoie de consultanta avansata.

Security Information and Event Management

Network Detection and Response

Managementul Suprafeței de Atac Externă

Email security

Cloud-Native Application Protection Platforms

Identity Governance and Administration

Risk Management

Extended Detection and Response

Endpoint Detection & Response

Secure Access Service Edge

Cloud Workload Protection

Data Loss Prevention

Privileged Access Management

Asset Management

DSC03918.jpg

Descoperă cheia succesului în securitatea cibernetică cu o sesiune one-to-one exclusivă alături de Mădălin Bratu, mintea inovatoare din spatele Sectio Aurea.

Cu o experiență remarcabilă de 20 de ani în IT și un parcurs profesional impresionant, Mădălin este consultantul de elită pe care orice lider în domeniu și-l dorește alături.

Profitați de oportunitatea unică de a vă îmbogăți cunoștințele și de a vă securiza afacerea într-un mod personalizat și eficient.

Planificați acum întâlnirea dvs. cu Mădălin Bratu și deblocați accesul la soluții de securitate cibernetică la cel mai înalt nivel cat si la o echipa de experti top tier in securitatea cibernetica

bottom of page