top of page

Dezvoltare si training
Security Operations Centers

Proiectați și dezvoltați un program de operațiuni de securitate pentru a vă apăra împotriva amenințărilor avansate.

Vă ajutăm echipa să planifice și să se pregătească pentru o gamă largă de incidente cibernetice, cu o vastă experiență operațională și cele mai bune practici colectate din prima linie, de o echipă de răspuns la incident cu experienta la nivel global.

Beneficii

Aducem multiple beneficii organizației tale, printre care:

Reduceți impactul

Îmbunătățiți detectarea și capacități de răspuns si minimizati riscul cibernetic.

Prioritizati resursele si optimizati bugetele

Alocați mai eficace cheltuielile de securitate și resurse pentru a vă consolida postura defensivă.

Câștigi experiență

Accesezi o echipă experimentată de consultanți de răspuns la incident, pregătiți să vă ajute să vă dezvoltați și să vă îmbunătățiți capacitățile de răspuns la incident.

Reduci riscul

Pregătești echipa pentru un răspuns coordonat și optimizat, ca sa poți reduce incertitudinile în momentul incidentelor cibernetice complexe.

Optimizezi răspunsul

Confirmi punctele forte și identifici zonele de îmbunătățire în procesele de răspuns la incident.

Un program predictiv și concentrat pe rezultate imediate

Bazat pe cadrul nostru de șase capabilități de bază, serviciul te ajută să treaci de la o abordare reactivă de răspuns la incident,

la un program predictiv și concentrat pe rezultate imediate,  care este pe deplin aliniat cu afacerea.

Prin serviciile noastre, garantăm nu doar protecția datelor și a infrastructurii dvs., ci și un parteneriat de încredere, cu recomandări transparente și adaptate specificului afacerii dvs.

Specificul Serviciului

Ne adaptam la obiectivele dumneavoastră strategice și oferim recomandări bazate pe experiența nostra practica. Implementam actualizări critice ale programului dvs. de securitate și pentru a sprijini o strategie de apărare adaptivă.

Cadrul utilizat de Sectio Aurea constă din cinci capabilități de bază care sunt esențiale pentru un program de securitate rezistent.

Vizibilitate

Există tehnologii și procese care să vă permită să vedeți ce se întâmplă în sistemele și rețelele dvs.?

Inteligență

Informațiile voastre privind amenințările informează și îmbunătățesc planificarea securității, gestionarea vulnerabilităților și activitățile de răspuns la incident?

Răspuns

Sunt tehnologii și procese stabilite pe care echipa de securitate le poate folosi ca să identifice, clasifice, să investigheze și să remedieze evenimentele adverse de securitate?

Metrici

Măsurile voastre de răspuns la incident se aliniază cu obiectivele și obiectivele generale ale afacerii, conducând în același timp îmbunătățirii continue în cadrul organizației de securitate?

Prin serviciile noastre, garantăm nu doar protecția datelor și a infrastructurii dvs., ci și un parteneriat de încredere, cu recomandări transparente și adaptate specificului afacerii dvs.

Etape

Logging Configuration Review

O revizuire a mostrelor de loguri critice pentru ca să validam configurațiile solutiilor existente.

Tabletop Exercises

Exerciții bazate pe discuții cu părțile interesate tehnice și executive, ca să putem evalua procesul de răspuns la incident.

Testari simulate a masurilor existente

Atacuri sunt simulate în rețeaua dvs într-un mod sigur și controlat, in urma cărora evaluăm eficacitatea măsurilor existente.

Raportare și debrief

Un raport care detaliază recomandări tactice și strategice prioritizate, precum și un roadmap acționabil, ca sa puteti îmbunătăți capacitatea de apărare cibernetică a organizației.

Prin serviciile noastre, garantăm nu doar protecția datelor și a infrastructurii dvs., ci și un parteneriat de încredere, cu recomandări transparente și adaptate specificului afacerii dvs.

Unicitate

Madalin Bratu, CISA, CISM, CRISC, este un profesionist cu experienta aplicata in furnizarea de Servicii de SOC externalizat in diverse medii de business, din domeniul bancar pana la diverse companii care furnizeaza servicii esentiale vietii umane. 

Deasemenea, Madalin are experienta aplicata in coordonarea de programe foarte complexe de servicii externalizate la diverse companii de diverse marimi: de la 10 ani experienta la IBM Global Technology Services si furnizarea de servicii integrate de externalizare si support IT, pana la Atos / Eviden, liderul global de servicii de securitate cibernetica.

Modelul de servicii

Aducem expertiză de top la îndemâna dumneavoastră printr-un model de afaceri inovator – cel al microserviciilor.

Microserviciile înseamnă că echipa noastră vă va asista „la cerere”, integrată în Sectio Aurea, doar pentru aspectele de „mare finețe”. Vom ghida echipa dumneavoastră cu consultanță adaptată nevoilor dumneavoastră. În loc să vă împovărați bugetele cu angajați costisitori, vă oferim acces flexibil și integrat la specialiști de elită, altfel inaccesibili, la o fracțiune din costuri.

Metoda de livrare este una de succes, si avem multe referinte de la clienții din romania si afara.

DSC03918.jpg

Descoperă cheia succesului în securitatea cibernetică cu o sesiune one-to-one exclusivă alături de Mădălin Bratu, mintea inovatoare din spatele Sectio Aurea.

Cu o experiență remarcabilă de 20 de ani în IT și un parcurs profesional impresionant, Mădălin este consultantul de elită pe care orice lider în domeniu și-l dorește alături.

Profitați de oportunitatea unică de a vă îmbogăți cunoștințele și de a vă securiza afacerea într-un mod personalizat și eficient.

Planificați acum întâlnirea dvs. cu Mădălin Bratu și deblocați accesul la soluții de securitate cibernetică la cel mai înalt nivel cat si la o echipa de experti top tier in securitatea cibernetica

bottom of page