top of page

Vocea clientului

În loc să vorbim despre meritele noastre, am ales să le oferim clienților noștri ocazia de a împărtăși experiențele lor.

Descoperiți poveștile lor și aflați cum colaborarea cu noi a transformat dorinta lor de siguranta în realitate.

Colaborarea cu clienții noștri o privim ca pe un parteneriat autentic, ce se dezvoltă și se întărește odată cu trecerea anilor.

Care este fundamentul acestui parteneriat durabil?

Servicii de excepție

Inovație continuă

Oameni de experienta

Atenție deosebită acordată nevoilor fiecărui client.

Sectio Aurea are clienți din domeniile financiar-bancar, energie, petrol și gaze, utilități, producție industrială, tehnologie, sector public, consultanță.

cosmin macaneata.jpg

Cosmin Macaneata

Director General

Omega Trust

omega trust.jpeg

"În calitate de Director General al Omega Trust, o firmă specializata in servicii de audit și consultanță IT, am avut plăcerea de a lucra îndeaproape cu Domnul Madalin Bratu și echipa lui, auditori în cadrul Sectio Aurea, în realizarea unui proiect de audit complex pentru o instituție financiar bancară de frunte din sud-estul Europei.

Pentru auditul NIS, Sectio Aurea a avut in responsabilitate urmatoarele domenii: Auditul securitatii organizatiei, Auditul arhitecturii, Auditul de configurare.

Pentru auditul EBA Guidelines, Sectio Aurea a participat alaturi de echipa de audit a Omega trust in auditarea conformitatii.

Madalin Bratu, Director General al Sectio Aurea si auditor atestat DNSC a demonstrat o capacitate remarcabilă de organizare și coordonare, gestionând eficient relațiile cu clienții și cu echipa de proiect.
Calitățile sale de coordonare au fost evidente pe parcursul întregii colaborări, facilitând o comunicare clară și eficientă între toate părțile implicate.
În plus, abilitatea sa de a face față provocărilor și situațiilor dificile, care sunt adesea întâlnite în astfel de proiecte, a fost de neegalat.
Prin profesionalismul său a reușit să ghideze echipa prin cele mai complexe aspecte ale auditului, asigurându-se că standardele ridicate sunt întotdeauna întâlnite.

Atat Eduard Madalin Bratu cât și echipa lui, au arătat o aptitudine deosebita pentru detalierea și analiza informațiilor complex organizate. Profesionalismul lor, combinat cu o atenția la detalii, a fost esențială în identificarea și abordarea aspectelor critice ale auditurilor. Munca lor sistematică în evaluarea securității configurațiilor, arhitecturii și diferitelor politici și proceduri a fost la nivelul asteptarilor."

Cosmin Macaneata, Omega Trust
Virgil Pascu, RAJA
virgil pascu.jpg

Virgil Pascu

IT Manager

RAJA

raja.png

"Dorim să exprimăm recunoștința și aprecierea noastră sinceră pentru serviciul excepțional furnizat de Madalin Bratu, consultantul nostru. Cu expertiza și îndrumarea sa, organizația noastră a reușit să atingă conformitatea cu reglementarea europeană NIS.
Cunoștințele și înțelegerea lui Madalin privind reglementarea NIS au fost cu adevărat excepționale.

A demonstrat profesionalism și o capacitate remarcabilă de a naviga cerințele complexe ale reglementării, asigurându-se că fiecare aspect al operațiunilor organizației noastre era în conformitate.


Dedicarea și angajamentul lui Madalin au fost evidente pe tot parcursul colaborării noastre cu el.

A mers mai departe pentru a analiza temeinic sistemele și procesele noastre existente, identificând vulnerabilitățile potențiale și domeniile de îmbunătățire.

Atenția sa acută la detalii și abordarea metodică ne-au ajutat să abordăm orice lacune de conformitate în mod eficient și eficace.
 

Ceea ce îl diferențiază cu adevărat pe Madalin este abordarea sa proactivă și colaborativă.

A depășit constant așteptările noastre prin furnizarea de recomandări clare și concise, adaptate în mod specific nevoilor organizației noastre. Capacitatea sa de a comunica concepte tehnice într-un mod ușor de înțeles pentru echipa noastră a fost de neprețuit.


Pe tot parcursul procesului, Madalin a afișat profesionalism, integritate și fiabilitate.

A fost întotdeauna disponibil pentru a aborda preocupările noastre, a răspunde la întrebările noastre și a oferi îndrumare ori de câte ori a fost necesar. Expertiza și suportul său au fost instrumentale în asigurarea conformității complete a organizației noastre cu reglementarea europeană NIS.
 

Îl recomandăm cu încredere pe Madalin Bratu ca consultant pentru organizațiile care caută asistență cu conformitatea legată de Directiva NIS.

Cunoștințele, dedicarea și calitatea serviciului lui, îl fac un partener valoros în navigarea complexităților conformității regulatorii.

Suntem cu adevărat recunoscători pentru contribuțiile sale și așteptăm cu nerăbdare să continuăm parteneriatul nostru în viitor.
Mulțumim, Madalin, pentru suportul și expertiza ta remarcabilă."

"Am avut plăcerea de a lucra îndeaproape cu Madalin Bratu în ultimul an și am fost continuu impresionată de angajamentul, expertiza și profesionalismul său în furnizarea serviciilor de consultanță organizației noastre, pe măsură ce lucrăm împreună pentru a implementa strategia noastră de securitate.

Madalin Bratu a demonstrat în mod constant abilități de rezolvare a problemelor, flexibilitate și abilități de comunicare care au contribuit semnificativ la succesul inițiativelor noastre.

 

El a demonstrat o înțelegere profundă a securității cibernetice și a oferit perspective și sfaturi strategice care s-au dovedit a fi critice pentru atingerea obiectivelor proiectului nostru.
Are abilități puternice de planificare și organizare, precum și capacitatea de a identifica și analiza rapid problemele, care sunt cerințe critice pentru implementarea Directivei NIS de către compania noastră.

 

Una dintre calitățile remarcabile ale lui Madalin Bratu este atenția la detalii, care îl diferențiază.

Abilitatea sa de a crea documentație de proces detaliată și de a asigura că fiecare pas este descris cu exactitate și ușor de urmat, a fost un contribuitor semnificativ la succesul programului nostru comun.

În plus, Madalin Bratu a demonstrat întotdeauna un nivel înalt de profesionalism și integritate. Este de încredere, orientat spre termene limită și capabil să comunice idei complexe în mod clar și concis.

Echipa noastră a beneficiat enorm de abordarea sa colaborativă și disponibilitatea de a merge mai departe pentru a asigura succesul proiectelor noastre.
Pe lângă expertiza sa tehnică, a fost o plăcere să lucrăm cu Madalin Bratu.

Atitudinea sa pozitivă, etica puternică și capacitatea de a se adapta la cultura organizațională a făcut din el un membru de neprețuit al echipei noastre de proiect.
Aduce o bogăție de cunoștințe, dedicare și o abordare orientată către rezultate în fiecare proiect. Madalin Bratu ar fi, fără îndoială, un avantaj pentru orice organizație care caută servicii de consultanță de top."

catalina mate.jpg

Catalina-Magnolia Mate,
Manager de Securitate Informațională,
RAJA

raja.png
Catalina-Magnolia Mate, RAJA
Mihai Truță,
Director Departament Protecția Datelor/ Securitate Cibernetică/ Conformitate,
E.ON Energie România S.A
Delgaz Grid S.A.
eon.png
delgaz.png
Echipa de audit a S.C. SECTIO AUREA SRL a dovedit foarte bune abilități în domeniul auditurilor de securitate și testelor de penetrare, a îndeplinit toate obiectivele proiectului în timpul contractat și suntem foarte mulțumiți de colaborarea noastră profesională.
Mihai Truță, e-on Energie Romania
Alin Paunescu, CISO, Patria Bank
Alin Moscalu, Sef Departament IT, Apa Vital
Apa vital.jpeg
"În ultimii patru ani, colaborarea noastră cu Sectio Aurea, condusă de dl. Mădălin Bratu, a fost extrem de valoroasă.
Îți exprimăm recunoștința sinceră pentru serviciile excelente de consiliere, demonstrând constant profesionalism, competență și o abordare personalizată adaptată nevoilor specifice ale companiei noastre. Echipa Sectio Aurea a fost remarcabil de deschisă și receptivă la cererile noastre, oferind îndrumare constantă cu răspunsuri clare și soluții eficace.
 
Recunoaștem contribuția semnificativă a serviciilor Sectio Aurea în îmbunătățirea măsurilor noastre de securitate și întărirea protecției afacerii și a datelor. Expertiza și experiența evidentă în domeniul securității cibernetice au produs rezultate tangibile.

Aprecierea noastră se extinde către dl. Mădălin Bratu și întreaga echipă pentru eforturile lor în asigurarea conformității cu Directiva NIS.
Suntem încântați să recomandăm serviciile Sectio Aurea companiilor care caută sfaturi de securitate de încredere.
Cu încredere, susținem serviciile Dansului pentru cei în căutarea unui partener de securitate de încredere."
Alin Moscalu, Apa Vital
Alin Paunescu, CISO, Patria Bank
patria-bank.jpg
"Îmi face o deosebită plăcere să îl recomand pe Mădălin Bratu, CISA, CISM, Director General al Sectio Aurea, care a ocupat funcția de consultant pentru Patria Bank de la mijlocul lunii martie 2023 până la sfârșitul anului.
În cadrul acestui angajament, Mădălin Bratu a demonstrat profesionalism, expertiză și dedicare excepționale în alinierea sistemului nostru de management al securității informațiilor bancare la cerințele Directivei NIS și optimizarea managementului programului nostru de securitate la reglementările aplicabile pe care banca trebuia să le respecte.
Contribuțiile Mădălin Bratu au avut un rol esențial în interacțiunile noastre de succes cu auditorii și în atingerea unui nivel mai ridicat de maturitate în mai multe misiuni critice de audit, printre care: Audit ADR (ex MCSI), Audit pentru Ghidul EBA 4/2019, Auditul infrastructurii pentru sistemele BNR ReGIS &SaFIR și Transfond SENT, Audit Swift – conformitate cu programul Swift CSP 2023, Consultanță privind conformitatea cu Reglementările Băncii Naționale.
Pe parcursul acestor misiuni, Mădălin Bratu a oferit un sprijin consultativ neprețuit, care a asigurat băncii noastre trecerea fără cusur a tuturor misiunilor de audit. Atenția sa la detalii, calitatea consultanței și înțelegerea aprofundată a principiilor de guvernanță, risc și conformitate (GRC) au contribuit semnificativ la succesul nostru. De asemenea, ne-a ajutat să ne aliniem mai bine pentru guvernanța securității IT.
Abilitatea lui Madalin Bratu de a naviga prin cerintele complexe de reglementare si mediul de afaceri bancar complex specific si de a oferi servicii de consultanta de inalta calitate il face un profesionist GRC remarcabil pentru organizatiile mature. Angajamentul său față de excelență și abordarea sa proactivă au fost evidente în fiecare aspect al muncii sale cu noi.
Îl recomand cu căldură pe domnul Mădălin Bratu pentru orice poziție sau proiect care necesită un expert GRC experimentat sau CISO as a Service".
Elena Lăcătușu Responsabil Securitatea Informatiei, RNIS, Apa Vital
Apa vital.jpeg
"Am avut ocazia să colaborăm cu Sectio Aurea, prin dl. Mădălin Bratu, în ultimii 4 ani și dorim să ne exprimăm mulțumirile sincere pentru serviciile excelente de consiliere pe care ni le-au oferit. La fiecare etapă, de fiecare dată, colaborarea cu echipa Sectio Aurea a fost remarcabilă, demonstrând un nivel înalt de profesionalism și competență, o înțelegere și abordare personalizată față de nevoile specifice ale companiei noastre, precum și o mare deschidere și receptivitate față de solicitările noastre.
 
Apreciem în mod deosebit disponibilitatea constantă de a ajuta și de a ne ghida pe parcursul colaborării, oferind răspunsuri clare și soluții eficace. Contribuția serviciilor Sectio Aurea ne-a ajutat să ne creștem nivelul de securitate și să îmbunătățim modul în care ne protejăm afacerea și datele. Expertiza și experiența vastă care ne-au fost furnizate în domeniul securității cibernetice se evidențiază în rezultatele pe care le-am atins.
 
Mulțumirile noastre se îndreaptă către dl. Mădălin Bratu și întreaga sa echipă pentru eforturile lor în asigurarea conformității cu Regulamentul NIS și suntem plăcuți să recomandăm serviciile Sectio Aurea tuturor companiilor care caută sfaturi de securitate de încredere.
 
Recomandăm cu încredere serviciile dvs. oricui caută un partener de securitate de încredere și suntem încrezători că lucrul cu dvs. ne va ajuta să avem un mediu de afaceri mai sigur și să ne protejăm și mai mult împotriva amenințărilor cibernetice."

 
Elena Lăcătușu,Apa Vital
Alin Busuioc, Șef Serviciu Tehnic, Compania Regionala de Apa Bacau
CRAB-Bacau.jpg
"Sunt profund recunoscător pentru contribuția remarcabilă a lui Madalin Bratu în implementarea legislației NIS în cadrul firmei noastre.
Cu experiența sa și înțelegerea profundă a cerințelor legislative, Madalin a coordonat procesul de conformare într-un mod eficient și fără probleme.
Expertiza sa în securitatea informatică și capacitatea de a naviga cu succes prin complexitatea reglementărilor au fost de neprețuit.

Recomand cu încredere serviciile lui Madalin Bratu tuturor celor care caută un partener de încredere în implementarea și conformarea legislației NIS".
george robev.jpg

George Robev
Global Head of Partner Management
Software Group

software group.jpg

"Înțelegerea profundă a cadrului regulatoriu și cunoștințele aplicate ale lui Mădălin în poziționarea, integrarea și propunerea serviciilor gestionate GRC externalizate în cadrul unui acord de servicii gestionate mai larg pentru banking digital au fost exemplare.

 

Experiența sa demonstrată cuprinde vânzări în securitatea cibernetică, gestionarea portofoliului global, consultanță, audit, integrare, proiecte de externalizare și angajamente de digitalizare în sectorul bancar.

 

Experiența sa aplicată în practica de Management al Securității Informației, împreună cu cunoștințele de lucru aprofundate despre principalele tehnologii de securitate cibernetică, managementul securității și tehnologiile de confidențialitate, se aliniază perfect cu nevoile organizațiilor care caută să navigheze complexitățile peisajului digital de astăzi.

 

Capacitatea lui Mădălin de a articula valoarea, de a crea strategii de management al programului de securitate și de a construi relații cu factorii de decizie executivi este fără egal.

 

Mai mult, abordarea deschisă și directă a lui Mădălin în rezolvarea complexităților, capacitatea de a inova și de a contesta viziunile atât ale clientului cât și ale furnizorului privind digitalizarea afacerii lor au fost cruciale în dezvoltarea de noi linii de afaceri și demonstrarea leadershipului în vânzări pentru dezvoltarea afacerilor locale.

 

Abilitățile, experiența și calitățile personale îl fac pe Mădălin o resursă valoroasă pentru orice organizație norocoasă să îl aibă."

George Robev, Software Group
Carmen Borcea, Director General, Happy Credit IFN
happ credit.png
"Madalin Bratu a demonstrat un nivel de expertiză și dedicare rar întâlnite și lăudabile. Înțelegerea și aplicarea sa a reglementărilor privind protecția datelor și securitatea cibernetică au fost cu adevărat excepționale.
Profesionalismul lui Madalin și capacitatea sa de a simplifica cerințele complexe ale reglementărilor au asigurat faptul că operațiunile noastre au fost complet conforme, ceea ce reprezintă o realizare semnificativă pentru organizația noastră.
Abordarea sa metodică în analizarea sistemelor și proceselor noastre a fost amănunțită și perspicace. Madalin a identificat vulnerabilități potențiale și domenii de îmbunătățire cu o atenție deosebită la detalii. Poziția sa proactivă în oferirea de recomandări clare, concise și personalizate a facilitat în mare măsură îmbunătățirea posturii noastre de securitate și conformitate.
Ceea ce îl diferențiază pe Madalin este capacitatea sa de a comunica concepte tehnice complexe într-un mod accesibil, făcând procesul de audit colaborativ și educativ pentru echipa noastră. Angajamentul său față de profesionalism, integritate și fiabilitate a fost evident pe parcursul întregii noastre colaborări. Madalin a fost întotdeauna disponibil pentru a răspunde întrebărilor noastre, oferind îndrumare în timp util și eficientă.
Expertiza și suportul oferite de Madalin Bratu și Sectio Aurea SRL au fost instrumentale în asigurarea conformității noastre complete cu legea. Serviciile lor nu numai că au îndeplinit, dar au depășit așteptările noastre, făcându-i un partener valoros în eforturile noastre continue de a menține cele mai înalte standarde de securitate și conformitate normativă.
Recomand cu tărie pe Madalin Bratu și Sectio Aurea SRL oricărei organizații care caută îndrumare expertă în domeniul securității cibernetice și conformității. Cunoștințele, dedicarea și standardele excepționale de serviciu îi fac un activ de neprețuit pentru navigarea complexităților conformității normative."
Carmen Borcea, Happy Credit IFN
Lavinia Ungureanu, Director General, Best Credit IFN
Best credit IFN.png
"Profesionalismul domnului Madalin și abilitatea sa de a simplifica cerințele regulamentare complexe au asigurat conformitatea noastră completă, marcând un moment semnificativ pentru organizația noastră. Examinarea sa sistematică și minuțioasă a sistemelor și proceselor noastre a evidențiat riscuri potențiale și zone de îmbunătățire, demonstrând atenția sa meticuloasă la detalii. Abordarea sa proactivă în oferirea de sfaturi clare și personalizate a consolidat semnificativ măsurile noastre de securitate și conformitate.
Capacitatea unică a domnului Madalin de a articula probleme tehnice complexe într-un mod simplu a transformat auditul într-o experiență cooperativă și educativă pentru echipa noastră. Angajamentul său neclintit față de profesionalism, integritate și fiabilitate a fost evident pe tot parcursul colaborării noastre. Disponibilitatea domnului Madalin de a aborda preocupările noastre și de a oferi soluții la timp și eficiente a diferențiat și mai mult serviciul său.
Expertiza și asistența oferite de domnul Madalin Bratu și Sectio Aurea SRL au fost cruciale în atingerea și menținerea conformității legale. Serviciile lor au depășit așteptările noastre, dovedindu-se a fi un partener de încredere în menținerea celor mai înalte standarde de securitate și conformitate regulamentară.
Îl recomand cu toată inima pe domnul Madalin Bratu și pe Sectio Aurea SRL oricărei entități care are nevoie de îndrumare expertă în securitatea cibernetică și conformitate. Cunoștințele, angajamentul și calitatea superioară a serviciilor lor îi fac o resursă esențială în gestionarea complexităților aderenței la reglementări."
Lavinia Ungureanu, Best Credit IFN
Lucian Pruna.jpg

Lucian Pruna

Avinto Finance IFN SA

CEO

avinto blue-vector 1.png

"Cu mare încredere îmi exprim susținerea pentru domnul Madalin Bratu și pentru Sectio Aurea SRL pentru serviciile lor de audit în domeniul securității cibernetice.
Colaborarea cu Madalin Bratu si Sectio Aurea a fost extrem de avantajoasă, în special în ceea ce privește respectarea prevederilor Ordinului ANAF Nr. 146/2022.
În rolul său de auditor principal domnul Madalin Bratu a demonstrat un nivel excepțional de cunoștințe și angajament. Competența sa în interpretarea și aplicarea reglementărilor a fost remarcabilă.
Comportamentul profesional al lui Madalin și abilitatea sa de a simplifica aspectele complexe ale acestor reglementări au asigurat că operațiunile noastre au rămas în deplină conformitate, un fapt notabil pentru compania noastră. Examinarea meticuloasă a sistemelor și procedurilor noastre operaționale efectuată de Madalin a fost cuprinzătoare. El a identificat zonele vulnerabile la risc și care necesitau îmbunătățiri, demonstrând o atenție acută la detalii. Abordarea sa proactivă în oferirea de sfaturi precise, concise și personalizate a contribuit substanțial la întărirea cadrului nostru de securitate și conformitate.
Capacitatea distinctivă a lui Madalin de a exprima concepte tehnice sofisticate într-un mod ușor de înțeles de echipa noastră a transformat auditul într-o experiență cooperativă și educativă. Pe parcursul colaborării noastre, dedicarea sa constantă față de profesionalism, standarde etice și fiabilitate a fost evidentă în mod constant. Madalin a fost întotdeauna disponibil să răspundă întrebărilor noastre și să ofere sfaturi eficiente și la timp.
Expertiza și asistența oferite de Madalin Bratu și Sectio Aurea SRL au fost cruciale în asigurarea conformității totale a organizației noastre cu reglementările ANAF.
Contribuțiile lor au depășit așteptările noastre, confirmând statutul lor de partener vital în angajamentul nostru continuu de a atinge cele mai înalte niveluri de securitate și conformitate normativă.
Recomand cu toată inima pe Madalin Bratu și Sectio Aurea SRL organizațiilor care au nevoie de sfaturi de specialitate în domeniul securității cibernetice și conformității normative.
Expertiza profundă, dedicarea și calitatea superioară a serviciilor îi fac o resursă indispensabilă în gestionarea complexităților conformității normative."

Lucian Pruna,Avinto Finance IFN
Dragoș Săvulescu, Administrator, Grupul de companii SSG
ssg_edited.jpg
Societatea noastră, prin specificul ei, desfășoară multe activități care implică prelucrarea datelor personale, atât ale angajaților proprii. Astfel, în anul 2019, în urma unei selecții de oferte, am ales societatea reprezentată de dl. Bratu ca furnizor de consultanță în domeniu pentru toate firmele grupului SSG.
Atât calitatea superioară a materialului didactic furnizat cât și promptitudinea livrării acestuia, seriozitatea colaboratorilor pe care i-a ales pentru implementare, îl recomandă pe dl. Bratu drept un partener de încredere, cu un profesionalism desăvârșit și ale cărui livrabile îndeplinesc standarde de calitate ridicate.
Punctez în mod special recomandările și soluțiile prezentate pentru aspectele de infrastructură informatică, website și tehnologia informației care au fost coroborate cu extinderea sediului nostru și implicit a infrastructurii aferente. Un alt aspect ce merită remarcat este ușurința identificării problematicii GDPR cu specificul activității noastre.
Având în vedere bagajul de cunoștințe de care dispune, managementul și experiența necesară desfășurării activității în acest domeniu, recomand pe dl. Mădălin Bratu în vederea viitoarelor colaborări.
Dragoș Săvulescu, SSG Group
DSC03918.jpg

Descoperă cheia succesului în securitatea cibernetică cu o sesiune one-to-one exclusivă alături de Mădălin Bratu, mintea inovatoare din spatele Sectio Aurea.

Cu o experiență remarcabilă de 20 de ani în IT și un parcurs profesional impresionant, Mădălin este consultantul de elită pe care orice lider în domeniu și-l dorește alături.

Profitați de oportunitatea unică de a vă îmbogăți cunoștințele și de a vă securiza afacerea într-un mod personalizat și eficient.

Planificați acum întâlnirea dvs. cu Mădălin Bratu și deblocați accesul la soluții de securitate cibernetică la cel mai înalt nivel cat si la o echipa de experti top tier in securitatea cibernetica

bottom of page