top of page

vin., 22 mar.

|

Online

Directiva NIS si NIS 2- Abordări Practice

Descoperă cheia conformării eficiente cu Directiva NIS prin webinarul nostru, unde experți în securitate cibernetică îți vor dezvălui strategii și soluții inovatoare. Transformă provocările în oportunități și asigură-te că organizația ta este pregătită pentru viitor.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente

Ora și locul

22 mar. 2024, 10:00 – 12:50 EET

Online

Oaspeți

Despre eveniment

Într-o lume digitală în continuă evoluție, securitatea cibernetica a devenit o necesitate. 

Atacatorii au inceput sa atinga deja domenii critice ale societatii si deja impacteaza servicii esentiale vietii.  

Managementul securitatii informatiei devine o componenta importanta a guvernantei companiei iar necesitatea orchestarii securitatii si rezilientei afacerii (procese, oameni, tehnologii) intr-un cadru coerent, devine un imperativ pentru orice afacere.  

Acest webinar este o oportunitate unică pentru profesioniștii din domeniile IT și securitate cibernetică, managerii de securitate și managementul operatorilor de servicii esentiale să afle și să înțeleagă mai bine provocările și soluțiile legate de implementarea unui sistem de management specific Directivei NIS. 

Cu ajutorul lui Mădălin Bratu, fondatorul Sectio Aurea, un consultant de securitate cibernetică cu 20 de ani de experiență, alături de un grup de experți, acest webinar oferă perspective valoroase și abordări practice pentru a îndeplini cu succes cerințele Directivei NIS și a implementa un sistem integrat de management al securității.

Webinarul nostru oferă o oportunitate unică de a învăța direct de la oameni cu experienta practica în domeniu: 

Agenda și Speakeri:

 • Mădălin Bratu - "Managementul securitatii. Cum sa simplifici ceva ce pare complicat?". Mădălin va partaja mecanisme simple si eficace pentru un sistem de management al securitatii viu in organizatie, conform cu prevederile Legii NIS. Va da exemple practice si aplicate pe domenii critice ale legii, aplicate prin digitalizare proceselor.
 • Ilie Voinea - "Directiva NIS 2: Noutăți și impactul asupra operatorilor de servicii esențiale". Ilie isi va exprima opinia despre schimbările aduse de Directiva NIS 2, subliniind cerințele suplimentare și abordările practice pentru conformitate.
 • Panel Deschis cu Mădălin Bratu și Virgil Pascu - "Decizii strategice de management: Tehnologii, Procese, Oameni, Digitalizare". Acest dialog deschis între Mădălin Bratu și Virgil Pascu, un profesionist IT din domeniul apelor, va explora soluții concrete și provocări în implementarea Directivei NIS pe cazuri concrete.
 • Demo - "Digitalizarea implementării cerințelor NIS: Studiu de caz pentru managementul vulnerabilitatilor prin tehnologiile de la Qualys". Un specialist in cybersecurity cu aproape 7 ani experienta operationala in aceasta technologie, va demonstra practic, ghidat de Madalin Bratu, cum se poate implementa rapid procesul de management al activelor si managementul vulerabilitatilor prin Qualys

Obiectivele Webinarului:

 • Educație și Înțelegere: Furnizarea de cunoștințe aprofundate despre Directiva NIS și cum se poate operationiza fara costuri ridicate un sistem de management al securitatii conform cu legea NIS.
 • Abordări Practice: Prezentarea de soluții practice și tehnologii (atat open source, cât și premium) pentru a facilita conformitatea cu Directiva NIS.
 • Dialog și Networking: Crearea unei oportunități pentru participanți de a dialoga cu experți în domeniu și de a împărtăși provocări și soluții.

Veti beneficia de exemple concrete și studii de caz, si veti intelege cum puteti implementa intr-un mod mai inovativ si eficace, cerințele Directivei NIS în diverse medii operaționale. 

Webinarul este adresat profesioniștilor din IT și securitate cibernetică, managerilor de securitate, responsabililor de securitate, managerilor IT sau ICS SCADA, precum și liderilor organizațiilor din domenii esențiale care doresc să își îmbunătățească cunoștințele și abilitățile în implementarea conformității cu Directiva NIS. 

Deasemenea, este recomandata participarea celor care au avut opinii de audit NIS calificat negative sau cu multe rezerve sau sunt interesati de digitalizarea  proceselor IT si de business.  

Această sesiune promite să fie un eveniment informativ și valoros, oferind perspective esențiale și soluții inovatoare pentru navigarea cu succes în peisajul securității cibernetice și conformității cu Directiva NIS.

Nu rata ocazia de a-ți amplifica cunoștințele și de a-ți securiza organizația conform ultimelor standarde legislațive. 

Program


 • 30 de minute

  Managementul securitatii. Cum sa simplifici ceva ce pare complicat?


 • 20 de minute

  Directiva NIS 2: Noutăți și impactul asupra operatorilor de servicii esențiale.

Încă 2 articole disponibile

Distribuie evenimentul

bottom of page