top of page

OT Security

Public·1 membru

Cum am crescut x4 într-un an plin de renunțări și revelații

Sfârșitul de an are mereu ceva aparte. Ne face să ne oprim, să privim înapoi cu sinceritate, să închidem bucle și să deschidem ferestre spre ce urmează.

Pentru mine, 2025 a fost anul în care am învățat, am crescut și, poate cel mai important, am ales conștient direcția în care vreau să merg cu Sectio Aurea.

A fost un an greu, dar frumos. Genul acela de an care te stoarce, dar apoi îți arată cât ești de capabil dacă stai pe direcție și îți asumi deciziile grele. Printr-un proces de selecție mult mai atentă a proiectelor, a oamenilor și a clienților, am reușit să cresc cifra de afaceri de patru ori față de anul trecut.

Dar adevărata valoare n-a fost în cifră, ci în claritatea pe care am căpătat-o despre ce înseamnă valoare reală pentru un client. Nu orice proiect bun e un proiect potrivit. Nu orice oportunitate merită timpul tău.

Și uneori, creșterea vine când spui "nu", nu când spui "da" la tot.

Am pivotat mult în 2025. Am testat modele de livrare, am închis unele bucle, am ajustat în timp real. Am descoperit ce merge și ce nu pentru anumite tipuri de clienți, pentru mixuri tehnologice specifice sau pentru echipe aflate în momente diferite de maturitate.

Am învățat să renunț la contracte și colaborări care nu aduceau valoare maximă. Nu din orgoliu. Din respect. Pentru mine și pentru clienții care chiar contează. Cred cu tărie că un business sănătos are, din când în când, nevoie să-și filtreze și clienții, nu doar furnizorii sau soluțiile.

Dar nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat fără oamenii din jurul meu. Colaboratori, parteneri, prieteni de drum lung. N-am angajați în sens clasic, dar am ceva mai valoros: parteneri de încredere. Oameni care împărtășesc cu mine aceleași valori – calitate, consistență, respect. Vă mulțumesc. Fără voi, n-aș fi reușit. Suntem ca o trupă de heavy metal care a prins vibe-ul și urcă scena în 2026 cu un sound fresh, curajos și asumat. În cybersecurity, dar și în mentalitate.

Și nu în ultimul rând, clienții mei. Cei care mi-au încredințat “bijuteriile coroanei” – cele mai importante active digitale ale lor. Nu iau niciodată ușor această încredere. E o responsabilitate reală. Și un semn că facem lucrurile bine. Vă mulțumesc din inimă pentru colaborarea noastră – una care depășește uneori și manualele de sales.

Așadar, dacă ar fi să trag o linie clară: 2025 m-a învățat că drumul corect nu e neapărat cel mai simplu.

E cel în care știi cine ești, ce vrei să construiești și cu cine vrei să mergi mai departe.

Pentru toți cei care ați fost parte din povestea asta, dar și pentru voi, cei care veți intra în ea în 2026, vă doresc un Crăciun cu sens și un an nou plin de claritate, energie bună și alegeri inspirate.

Ne revedem în 2026.

1 vizualizare
bottom of page