top of page
Caută

Sectio Aurea aderă la Clusterul de Excelență în Securitate Cibernetică

Sectio Aurea, compania specializată în securitatea cibernetică, a aderat in 24 Ianuarie 2023, la Clusterul de Excelență în Securitate Cibernetică (https://cyscoe.ro/), în urma viziunii comune de a dezvolta parteneriate puternice între mediul privat, public și academic în domeniul securității cibernetice.

În calitate de membru al acestui cluster, Sectio Aurea va lua măsuri pentru a dezvolta industria de servicii și produse de securitate cibernetică, în scopul creșterii nivelului de conștientizare a pericolelor din spațiul cibernetic și a posturii defensive ale organizațiilor românești publice și private.

Ne propunem să susținem introducerea de noi legi și mecanisme de funcționare care să permită poziționarea României ca un lider de industrie pe termen lung în securitatea cibernetică. În urma acestei aderări la Clusterul de Excelență, suntem mândri să fim parte a unui ecosistem puternic și să lucrăm împreună cu partenerii noștri pentru a dezvolta securitatea cibernetică la nivel național și pentru a aduce beneficii economiei naționale.

5 afișări0 comentarii
bottom of page