top of page

Despre noi

Sectio Aurea oferă servicii avansate în domeniul securității cibernetice. Audit, consultanta, servicii externalizate si servicii tehnologice, din 2018.

Misiunea noastră este simplă: să democratizam Cybersecurity într-un mod flexibil și competitiv. Servim o gamă largă de organizații, de la întreprinderi de dimensiuni medii până la corporații.

Ne bazăm pe experiența profundă a echipei noastre, implicând exclusiv profesioniști care au avut succes în medii organizaționale complexe și mature. Integritatea, consistența și relevanța sunt valorile noastre cheie. Expertiza și calitatea echipei noastre asigură beneficii tangibile pentru clienții noștri.

Sectio Aurea este companie atestata de catre Directoratul National de Securitate Cibernetica ca Auditor General, conform Legii nr. 362/2018 (Certificat seria CLE nr. 8020 din 23.03.2022).

De asemenea, deținem un sistem de management integrat ISO 9001, ISO 27001 si ISO 14001 in managementul calității, securității informației si protecției mediului în activitățile noastre de consultanță în tehnologia informației.

Democratizam accesul la talente in Cybersecurity într-un mod flexibil și competitiv.

Calitate inainte de orice. 

Avem un model de business inovativ, cel al microserviciilor, validat de clienti multumiti. 

Furnizam Excelență în Securitatea Cibernetică

Servicii avansate

Serviciile noastre sunt un amestec de precizie, frumusețe și eficiență, reflectând echilibrul perfect și armonia naturală a numărului φ.

Cu noi, îți transformi și securizezi afacerea cu o atingere de armonie divină.

Seniori in cybersecurity

Integram acces flexibil la experți de top (CIOs, CISOs, DPOs, arhitecți de soluții).
Minim 10 ani experienta in medii organizationale complexe.

Model inovativ

Prin microservicii, va asiguram maxim de valoare adaugata la o fractiune din timp si costul angajarii.

Lucrezi cu oameni foarte experimentați, îți transformi si securizezi afacerea. Armonios

Concept

Phi (sau φ din alfabetul grecesc vechi), numărul  lui Fibonacci, numărul de aur, proporția divina, secțiunea de aur (sectio aurea in latina) este număr esențial prezent în aproape toate domeniile de activitate (matematică, biologie, design, arhitectură, biologie etc.). Phi sta la baza a tot ce este natural, frumos, bine proporționat.

Sectio Aurea (latină pentru Secțiunea de Aur), inspirat din φ (Phi), transpune principiul φ in Cybersecurity.

La noi, tehnologia întâlnește arta, eficiența întâlnește frumusețea, iar securitatea întâlnește inovația.

nautilus 1.jpg

Capabilitati, echipa, parteneriate

Sectio Aurea  are un model de business inovativ, optimizat pe parcursul a aproape 5 ani, se bazează pe un concept inovator - cel al  micro serviciilor.

Fondatorul este sunt însoțit de o echipa atent selectata de experți si voci recunoscute in domeniu (CISO, DPOs, CIOs, arhitecți), cu care a sudat o relație profesionala sănătoasă de-a lungul proiectelor finalizate cu succes, si cu ajutorul cărora am optimizat o metoda de delivery inovativa (cea a micro serviciilor in audit si consultanta).

Acești experți sunt implicați dinamic în rezolvarea provocărilor cu care vă confruntați, asigurându-vă soluții personalizate și de înaltă calitate.

In momentul de fata, in Sectio Aurea sunt integrate capabilitatile a 28 Experti in securitate cibernetica si managementul IT.

 

Sectio Aurea furnizeaza si are diverse referinte in diverse industrii, din industria financiar - bancara, IFNuri, utilitati, companii de distributie de apa, furnizori IT, integratori IT, companii de assurance.   

Servicii noastre sunt structurate in doua mari categorii (Assurance si Advisory) cu un focus pronuntat spre furnizarea de consultanta avansata, mai ales sub forma augmentarii skills-urilor sau a preluarii in totaliate a unei functii de management a securitatii. 

       

 • Audit

  • Audit Directiva NIS, 

  • Audit Securitate

  • Testare securitate

  • Red Teaming

  • Audit Securitate Cloud

 • Advisory

  • CISO on Demand

  • Consultanta implementare Directiva NIS

  • DPO as a Service 

  • Augmentare CISO si Secops

 • Implementare solutii de cybersecurity. ​

Unicitatea Sectio Aurea. 

Sectio Aurea este cu prioritate o companie de consultanta avansata caracterizata prin cateva aspecte diferentiatoare. 

 

1. Nivelul de senioritate al echipei sale este unul foarte ridicat.  

2. Model de business de tip microservicii. La fel cum Sectio Aurea propune externalizarea capabilitatilor, la fel isi externalizeaza in mod integrat capabilitatile. Idealul fondatorului este sa nu angajeze deloc. Ca sa ne putem mentine agilitatea si eficienta operationala. 

3. Ca urmare a celor doi diferentiatori, rezulta sunt capabili sa ne focusam numai pe servicii foarte avansate, adica ori ne focusam pe tehnologii emergente, ori furnizam expertiza de finete asupra unor aspecte critice ale businessului clientului. 

4. Din asta rezulta un al treilea diferentiator la Sectio Aurea, care de fapt reflecta si telul final - Calitatea.

La fel cu denumirea companiei Sectio Aurea este transpunerea latina din Sectiunea de aur, Phi (sau φ din alfabetul grecesc vechi), numărul  lui Fibonacci, numărul de aur, proporția divina, la fel furnizam calitate iar clientii sunt foarte multumiti de serviciile furnizate. Testimonials | Sectio Aurea | Bucharest (phi.ro). 

In materie de parteneriate, am incheiat selectiv parteneriate cu unii din cei mai dinamici sau puternici furnizori de tehnologie cum ar fi: Microsoft, IBM, Palo Alto Netoworks, Trend Micro, Qualys. 

Intentionam sa extindem la fel de selectiv parteneriatele. 

Parteneri de tehnologie

Asiguram servicii de consultanta avansate, pentru o selectie de capabilitati technologice de cybersecurity. 

Extindem controlat parteneriatele noastre in functie de evolutia technologica a pietei, dar si cerintele clientilor de consultanta avansata.   

Certificari
Referinte

Certificari

Echipa este formata exclusiv din profesioniști cu o medie de peste 10 ani de experiență, provenind din medii organizaționale complexe și mature.

Cu Sectio Aurea, câștigi nu doar servicii, ci parteneri de încredere în securitatea cibernetică.

Marca 9001.png
DNSC_logo.png

Auditor General Directiva NIS
seria CLE nr. 8020 din 23.03.2022

Marca 27001.png
14001.png

Referinte

Fintech SUA cu un model inovativ de business si anume brokeraj de servicii financiare.

Sistemul testat a fost unul de complexitate foarte ridicata.
Sectio Aurea a fost selectata datorita experientei echipei si posibilitatii de a scala dinamic in domenii emergente: Cloud & API Security. 
Proiectul a necesitat implicarea a 5 pentesteri dedicati, care au muncit fulltime 4 luni.   

software group

Software Group este un conglomerat de companii care asigura la nivel mondial solutii de digitalizare, implementari de core banking si core insurance. 

Sectio Aurea a furnizat servicii de consultanta de specialitate in alinierea solutiilor propuse cu cerintele de securitate ale clientilor lor.  

Audit Directiva NIS, EBA Guidelines, Audit BNR (REGIS, SAFIR), Transfond (SEND)
CISO as a Service - Consultanta Directiva NIS